Csatlakozás

Csatlakozz egy nagy múltú Természetbarát szakosztályhoz (Külker SC) és ezzel a lépéssel megmented őket a megszűnéstől és a turistaházuk elvesztésétől!

Sport Club 1950-es megalakulásával egy időben kezdte meg működését a Természetbarát szakosztály is Várkonyi Gábor vezetésével. 1960-tól Virág Bálint vette át a szakosztály vezetését. Természetjáróink a 80-as években 250-300 fős jelenléttel is büszkélkedhettek. Az országos “kéktúrát” is végig járták a Tájak-korok-múzeumok tagjaiként. A szakosztályi tagok 2013-14. évben 32 főre apadtak, mindannyian nyugdíjasak. A Szakosztályvezető Virág Bálint elhalálozása miatt a szakosztály jelenleg szünetel. Nem tudják, hogy a több évtizedes múltra visszatekintő szakosztállyal és a turistaházzal mi lesz.

Ha mi összefogunk és csatlakozunk (tagság), belépünk 20-30 fő a szakosztályba, (ennyi már elég a további működéshez) ezzel már megmentettük őket, mi több hivatalos formában működhetünk, tartozunk valahová, közösséget teremtünk, aktív részesei lehetünk az egyesület életének, ami nagyon sok lehetősséget rejt magában. A cél és az irány innentől csak rajtunk múlik.

Kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet ha komolyan érdekel a tagság.
Már most több tapasztalt túravezetőnk is van.
A legismertebb nevű a  Szádeczky-Kardoss Géza, aki immár 50 éve vezet túrákat!

KATTINTS IDE A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ

“Csatlakozás” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.